Bergsgrende Hyttegrend har romslige fjelltomter i naturskjønne omgivelser. Tomtene ligger i svakt hellende terreng, og vender mot vest. Det er gode solforhold hele året, og flott panorama over dalen og fjellheimen. Du er like ved snaufjellet og har et ideelt utgangspunkt for naturopplevelser enten det er til fots, på sykkel eller på ski. Du finner oss på facebook her. Last ned prospekt her:https://www.visbrosjyre.no/BergsgrendeHyttegrend/MailView/

Et åpent og vakkert kulturlandskap
Hyttegrenda ligger i et delvis åpent og vakkert kulturlandskap, like under snaufjellet. Området har lett blandingsskog, mest furu og bjerk, og med beitende dyr på sommerstid. Du har tilgang til oppkjørte skiløyper hele vinteren, og stedet er et godt utgangspunkt for turer og naturopplevelser gjennom hele året. Se spennende turmuligheter i Dovre her.

Nasjonalparker som naboer
I kort avstand fra hyttegrenda er du ved inngangen til Grimsdalen landskapsvernområde med en av Norges vakreste seterdaler. I det nære fjellområdet finner du både Dovre- og Rondane nasjonalparker. Bergsgrende er med andre ord et fantastisk utgangspunkt for deg som setter pris på vakker og uberørt natur.

Tomtene – muligheter!
De store tomtene gir deg muligheten til å bygge enkelthytte eller som flere bygg i tun. Samtlige tomter har høy standard, og alle tomtene er klargjort for utbygging. Totalt er det 83 hyttetomter i Bergsgrende. Alt du trenger av infrastruktur er på plass. Fram til hytta er det helårsvei, og offentlig vann og avløp er også ivaretatt. Strøm er lagt i jordkabel helt fram til tomtegrensen.

Mange fritidsaktiviteter i området
I Bergsgrende kan du slappe av i rolige omgivelser og dyrke dine fritidsinteresser. Setter du pris på fiske har du både fjellvann og elver. De fleste fjellvannene har tilgang på båt, og det er muligheter til å benytte garn og oter. Også jaktmulighetene er mange, enten det jaktes på fugl, småvilt eller storvilt. Husk å søke tillatelser. Se informasjon fra Dovre fjellstyre her. Bergsgrende er også kjent for sine gode og sikre snøforhold. Du finner oppkjørte langrennsløyper i nærheten av hytteområdet og ved Eftansåe utfartsparkering. Se informasjon om skiløyper og snøforhold her.

Nyttig å vite
I Bergsgrende er veien kort til en rekke kulturminner, og her er du gjest i villreinens rike. På turen opp til hyttefeltet passerer du Dovre kirke, Tofte gård (historisk kongsgård), Olavskilden og minnesmerke om skottetoget. Vel oppe i hyttegrenda kan du vandre lett i et åpent landskap på historiske stier.

Oversikt over ledige tomter

På kartet under ser du alle hyttetomtene og hvor de er plassert i terrenget. Tomter markert med rød farge er solgt eller reservert, tomter markert med blå farge er ledige. Ved å føre musepekeren over den aktuelle hyttetomten får du opp tomtens nummer, størrelse og pris.

FAKTA

MOH: 750-930
Tomtestørrelser: 1500 – 2000 m2
Pris fra: kr. 360.000,-
Til Dombås: 15 km
Nærmeste butikk: 4 km (Dovre)
Togstasjon: 6 km Dovre / 15 km Dombås
Vann: Offentlig vann
Avløp: Offentlig avløp
Strøm: Jordkabel til tomtegrense
Reguleringskart her og planbestemmelser her

KONTAKTINFO

Odd Leif Angård
900 99 015
oddla@online.no

ADKOMST:

Fra Oslo/Trondheim: Ta av E6 på Dovre ca. 13 km syd for Dombås mot Grimsdalen/Rondane.
Kjør 3- 5 km opp til Bergsgrende Hyttegrend.