Dombås Hyttepark er valget for deg som ønsker nærhet til både alpinbakker, oppkjørte ski – og konkurranseløyper, rulleskiarena, sykkelveg, sentrumsfunksjoner og tilgang til flotte turområder hele året. Du er sikret gode solforhold og en storslått utsikt fra nordvest til sørvest i fjellheimen. Hytteområdet ligger fra 740 til 890 m.o.h. i svakt hellende terreng og med et generelt godt utsyn. Du har kun 2 kilometer til Dombås sentrum med et godt utvalg av butikker, offentlige tjenester, spisesteder og hoteller. Området er under utbygging, så ta kontakt for å sikre deg en tomt!

Ideelt for vintersport
Hytteområdet ligger vegg i vegg med Dombås skistadion, som har skiskytteranlegg og snøproduksjonsanlegg, og Dombås Skiheiser. Med snø fra november til mai er alle former for vintersport sikret. Uansett om du liker å trene i oppkjørte løyper eller ta turen innover fjellet, så kan du starte rett utenfor hyttedøra. Tenk ikke på «kø» i løypene, her er det god plass uansett aktivitet. Løypekart og status for langrennsløypene i Dovre finner du her.

Populært alpinanlegg
Alpinanlegget har fire nedfarter av ulik vanskelighetsgrad, barnebakker og to skiheiser. I tillegg har anlegget terrengpark med rails, hopp og big jump, og varmestue med kiosk.

Bygda og fjellheimen utenfor hyttedøra
Tur- og sykkelveier fører deg også raskt ned i bygdesentrumet Dombås. Det er også kort vei inn i fjellheimen, med åpen og liten vegetasjon. Fjellturene, både sommer og vinter, starter du like utenfor hyttedøra. Hondyrjuområdet er et kjent utfartspunkt og velegnet for alle typer turer, fra fjellvandring når snøen er borte, til flotte skiturer hele vinteren. Du kan dyrke friluftslivet, med muligheter for jakt, fiske, og bærplukking. Finn spennende turforslag her.

Høy standard, alt inkludert.
Hver hyttetomt kan bebygges med inntil fire bygninger. Bebyggelsen plasseres i tunform og så nært hverandre (maksimalt 8 meter) som mulig. Tillatt bebygd areal, % BYA, er 15%. Alle tomter har innlagt strøm, vann og vei helt fram til hytta. Veien blir ryddet for snø hele vinterhalvåret. Ønsker du hjelp på hytta, finner du både elektriker, rørlegger, snekkere og mange dyktige fagfolk lokalt.

Flott utsikt og mye sol
Tomtene ligger svært gunstig til i svakt skrånede terreng, og med utsyn over hele dalen, både vestover mot Dombås sentrum og nordvest mot Lesja. Solen kommer tidlig og forsvinner ikke før sent på kvelden.

Verneområder og Nasjonalparker
I nærområdet har du flere verneområder, mest kjent er Fokstumyra naturreservat og de to flotte nasjonalparkene, Dovre nasjonalpark (3 km unna) og Dovrefjell – Sunndalsfjella nasjonalpark (7 km unna). På Hjerkinn, ca. 30 km unna, kan du ta turen til nasjonalfjellet Snøhetta, besøkspunktet Viewpoint Snøhetta og oppleve både moskus og villrein på nært hold.

Et rikt dyreliv i området
Når du ferdes i nærområdet og på fjellet vil du kunne oppleve å treffe en rekke dyr og fugl. Rådyr, hjort, elg, rev, villrein er der. I skogen og på fjellet ser du både skogsfugl og rype. Isfiske er blitt populært, og på Dovrefjell finner du flere islagte vann der du kan prøve lykken. Ta kontakt med Dovre fjellstyre for mer informasjon.

Oversikt over ledige tomter

På kartet under ser du alle hyttetomtene og hvor de ligger i terrenget. Tomter markert med rød farge er solgt eller reservert, tomter markert med blå farge er ledige. Ved å føre musepekeren over den aktuelle hyttetomten får du opp tomtens nummer, størrelse og pris.

HJEMMESIDE OG SOSIALE MEDIER

Besøk vår hjemmeside

FAKTA

MOH: 740-890
Tomtestørrelser: 1000 -1300 m2
Hyttestørrelse: Bebygd areal: 15% av tomtestørrelsen
Pris fra: kr 550.000,-
Til Dombås: 2 km (sentrum)
Nærmeste butikk: 2 km
Togstasjon: 2 km
Vann: Offentlig vann
Avløp: Offentlig avløp
Strøm: Jordkabel til tomtegrense
Reguleringskart her og planbestemmelser her

KONTAKTINFO

Gunn Toril Joten, Eiendomsmegler1,
Mobil. 99102500 E-post: gunn.toril@em1g.no

Rune Fossmo, Tlf. 95279109, E-post: rufossmo@online.no

ADKOMST:

Fra Oslo/Trondheim/Ålesund: ta av E6 ca. 1 km nord for Dombås sentrum (skiltet mot Dombås Skiheiser og Trolltun Gjestegård). Følg videre skilting opp mot Dombås Skiarena. Hyttefeltet ligger oppover lia på høyre side.