Skogsætrin Hytteområde ligger i naturskjønne og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til en rekke unike naturopplevelser i sætergrenda og med nærhet til Rondane nasjonalpark. Fra hytta kan du ta turer like inn på snaufjellet, eller til nærmeste fjelltopp et par kilometer unna. Her finner du også oppkjørte skiløyper vinterstid som er knyttet til Høvringområdet, eller du kan ta turer på egen hånd, både sommer og vinter. Last ned prospekt her.

Skogsætrin er naturopplevelser og ro
Du har kort vei både til snaufjellet like ovenfor hytte-/sætergrenda og noe mer kupert terreng ned mot bygda. Først og fremst er det muligheten til å ferdes i mer eller mindre uberørt natur som kjennetegner området. Landskapet innbyr til fotturer i fjellet, og her kan du observere både rådyr, hjort, elg, villrein, rev, rype og andre fugler som holder til i skogen og på fjellet. Se spennende turforslag i Dovre her.

God plass med romslige tomter
På Skogsætrin er det nok plass, og tomten gir deg muligheten for å bygge romslig. Det finnes tomter i ulike prisklasser, både med og uten innlagt vann. På alle tomtene kan du bygge hytte eller hyttetun på opptil 150 m2 totalt.

Skiturer helt til ut i mai
Snøen kommer vanligvis tidlig på Skogsætrin, og allerede i november og desember kan du nyte turer innover fjellheimen. Det samme gjelder for våren, snøen ligger lenge, gjerne fram til mai måned. I vinter- og påskeferien har du preparerte løyper like ved, og Høvringenrunden er en svært populær dagstur. Informasjon om langrennsløyper og snøforhold finner du her.

Mange fiskemuligheter året rundt
Fiskemulighetene har du hele året. Et flott fiskevann, Langtjønne, ligger bare 5 km unna. Her kan du fiske både med oter og stang fra land, og isfiske om vinteren. Gudbrandsdalslågen nede ved Dovreskogen og i hele Dovrebygda er yppelig egnet for fiske med stang. Informasjon fra Dovre fjellstyre om jakt og fiske finner du her.

Sentral og samtidig rolig
Ned fra stillheten og roen på fjellet og til nærmeste kafe og bensinstasjon på Dovreskogen er det 7 km. Nærmeste butikk finner du på Dovre, kun 12 km langs E6. Tar du turen til Dombås, bare 25 km lenger nord, finner du det meste du ønsker til hytta.

Oversikt over ledige tomter

På kartet under ser du alle hyttetomtene og hvor de ligger i terrenget. Tomter markert med rød farge er solgt eller reservert, tomter marker med blå farge er ledige. Ved å føre musepekeren over den aktuelle hyttetomten får du opp tomtens nummer, størrelse og pris.

FAKTA

MOH: 1000
Tomtestørrelser: 1 – 2,0 da
Pris fra: kr 250.000,-
Til Dombås: 25 km
Nærmeste butikk: 12 km (Dovre)
Togstasjon: 25 km (Dombås)
Vann: privat vannforsyning
Avløp: privat / felles anlegg
Strøm: Fram til tomt
Reguleringskart her og planbestemmelser her

KONTAKTINFO

Ingmund Alvestad og Tor P. Ulheim
Tlf. 916 70 151 (Alvestad) 612 40 728 (Ulheim)
E-post: ingmund@gmail.com

ADKOMST:

Fra E6 tar du av ved Dovreskogen og følger skiltingen til Skogsætrin. Det går en bomvei de siste 6 km opp på fjellet.